fbpx

Стойка за кола с безжично зареждане – автоматична

49.90лв.

Инновативна многофункционална автомобилна стойка “Forcell Smart” с инфрачервен сензор, който автоматично разпознава устройството чрез отваряне и затваряне скобите. Позволява безжично зареждане, повишава безопасността и комфорта при пътуване.

  Forcell Smart Automatic е оборудван с INFRA-RED порт,благодарение на който лесно можете да поставите и извадите устройството от стойката. Функцията за безжично зареждане избягва риск от внезапно разреждане на телефона и необходимостта от търсене на подходящи кабели. Това има огромно влияние не само върху комфорта, но и върху безопасността на пътуването. Възможно е да се монтира на колата върху вентилационния отвор, предното стъкло и таблото на гладката повърхност. Комплектът е снабден с подходяща дръжка за въздух, със силна скоба и не плъзгаща се повърхност, която позволява стабилно сглобяване. Монтираното на арматурното табло рамо (макс. Дължина приблизително 15 см) има двустепенно регулиране и удобно фиксиране.

Forcell Smart Automatic има възможност за пълно регулиране на 360 градуса, което ви позволява да използвате на телефона както вертикално, така и хоризонтално. Не хлъзгащата се повърхност на двете основни части и скобите позволяват стабилна инсталация на телефона.

*** За да извлечете максимума от ръкохватката, е необходимо да го свържете към източник на захранване, като например зарядно за кола. Препоръчваме използването на зарядни устройства с мощност 2А. Комплектът включва съвместим USB C кабел. Ако вашият телефон няма функция за индуктивно зареждане, използвайте нашата гама адаптери за зареждане.

Изчерпан

Описание

Снимки на продуктите понякога могат да бъдат общи за определена група продукти (например протектори) или малко се различават от реалния продукт. Стараем се всичките снимки да бъдат възможно най-точни.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Стойка за кола с безжично зареждане – автоматична”