fbpx
Разпродажба!

Bluetooth Слушалки BOROFONE BW29 със лилав кейс

Original price was: 39.90лв..Current price is: 34.90лв..

Безжични слушалки Borofone BW29 с силиконов кейс и карама в комплекта . Позволява ви да се наслаждавате на любимата си музика с невероятен саунд и да провеждате разговори без нужда от кабел.
Безжичният обхват ви позволява да възпроизвеждате висококачествен, чист звук, без да се налага да посягате към кабела. Компактният размер прави комплекта лесен за пренасяне и съхранение.
Лекият дизайн не натоварва ушите, осигурявайки удобно използване дори при продължително слушане на музика. Вграденият микрофон ви позволява да говорите свободно.
Перфектен за много ситуации – когато карате колело и в колата, на път за вкъщи или на работа, когато имате нужда от двете си ръце.

Спецификация:

  • Bluetooth 5.3; Чип: JL AC6983
  • Капацитет на батерията: кутия за зареждане 200mAh; Слушалка 30mAh
  • Време за обслужване: 4 часа; Време на готовност: 150 часа
  • Размер: 46 * 46 * 23.5mm;  Тегло: 25 грама
  • Отворете капака и извадете слушалките, за да ги включите. Поддържа превключване между главен и подчинен, превключване на музика нагоре и надолу и обаждане на сири

Изчерпан

Описание

Снимки на продуктите понякога могат да бъдат общи за определена група продукти (например протектори) или малко се различават от реалния продукт. Стараем се всичките снимки да бъдат възможно най-точни.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bluetooth Слушалки BOROFONE BW29 със лилав кейс”