fbpx
Разпродажба!

Слушалки Bluetooth CAT, Розови

Original price was: 44.90лв..Current price is: 39.90лв..

Безжичните слушалки във формата на котешки уши са перфектната джаджа за малко момиченце. Имат вграден микрофон за разговори, позволяват да слушате любимата си музика от карта памет. Възможност за кабелна връзка към устройства с конектор MiniJack 3.5 мм.
Удобство при използване
Слушалките са оборудвани с регулируема лента за глава, която ви позволява да регулирате слушалките според размера на главата си и меки наушници. Бутоните на корпуса на слушалките ви позволяват лесно да управлявате подсветката и всички други функции – спиране и възпроизвеждане на музика, превключване на песни, отговаряне и прекратяване на повиквания и контрол на звука.
Вградената акумулаторна батерия ви позволява да слушате музика до 8 часа.
Слушалките ви позволяват да възпроизвеждате музика безжично чрез Bluetooth. Те могат да работят и в кабелен режим благодарение на включения кабел с 3,5 mm MiniJack конектори. Слотът за SD карта с памет ви позволява да възпроизвеждате музика директно от слушалките.
Страхотно качество на звука!
Слушалките са оборудвани със солидна звукова система. Звукът е чист и басът е дълбок, като всичко може да се регулира удобно с бутоните на корпуса. Благодарение на вградения микрофон можете да говорите по телефона, докато носите слушалки на главата си.

Описание

Снимки на продуктите понякога могат да бъдат общи за определена група продукти (например протектори) или малко се различават от реалния продукт. Стараем се всичките снимки да бъдат възможно най-точни.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Слушалки Bluetooth CAT, Розови”